Üzleti megjelenés

Vállaljuk egyedi irodai és marketinges célú anyagok tervezését és kivitelezését is. Brossúra tervezése, különleges névjegykártya design, céges portfólió elkészítése rövid határidővel, illeszkedve a vállalkozás arculatához.

Névjegykártya

Nincs jobb módszer a kapcsolati információk megosztására, mint egy stílusos, jól elkészített névjegykártya. A névjegykártya tervezése egy hamar megtérülő befektetés, így mindenkinek javasoljuk, hogy prémium névjegykártyával varázsolják el jövőbeli partnereiket. 

Logótervezés

A vállalkozás logója nem csak egy szimbólum, hiszen magában hordozza a cég értékeit, hitvallását. Fontos, hogy jól mutasson online, a hivatalos iratokon valamint a marketinges nyomdai anyagokon is, így biztosítani kell a rugalmas átalakíthatóságot. 

Hivatalos iratok

A hivatalos iratok vagy számlák lényegesen jobban mutatnak, ha azok szerepel a vállalkozás elérhetősége, logója és egyedi kinézettel rendelkezik. Mi szívesen elkészítjük az Ön elképzelésének megfelelően, ezzel is erősítve a vállalkozás arculatát és amögötte álló márkát. 

Bélyegző

Kerülje el az olvashatatlan címeket vagy a számlatömbre szükséges rengeteg körmölést! Bélyegző tervezését rövid határidővel elkészítjük, egyedi külsőt biztosítva céges aláírásának. Nem csak a pecsétet biztosítjuk, sokkal inkább az érzést, amivel egy nyomással lezár egy sikeres üzletet. 

Brossúra

Vállalkozása reklámozásának hagyományos és eredményes eszköze brossúra készítése és annak kulcshelyszíneken történő elhelyezése. Bízzon meg minket céges brossúra tervezéssel, és mi elkészítjük modern megjelenéssel az Ön igényeinek megfelelően!

Szórólap

A brossúrához hasonlóan szórólap készítése is a hagyományos hirdetés eszköze. Nagy mennyiségben terjesztve segíti a márkafelismerés javítását és növelheti a beérkező megrendelések számát. Egyetlen hátránya, hogy a célcsoport csak kismértékben pozícionálható. 

Zászlók

Asztali és kültéri céges zászló tervezését vállaljuk többféle méretben. Kültéri, időjárás-álló zászlóval segítheti vásárlóit boltja megtalálásában, míg az asztali, márványtalpú zászló kivételes komolyságot és profizmust mutat az irodában vagy különféle kiállításokon, rendezvényeken. 

Roll-up

A roll-up a hagyományos molinó modern testvére. Nagyméretű, állvánnyal szállított változata ideális színpadokra, rendezvényekre; míg az asztali roll-up kitűnően mutat az irodában vagy a kiállítási stand díszeként. Utóbbi elérhető A3 és A4 méretekben, stílusos fémes miniállvánnyal. 

Nyomdai elkészítés

Irodai és nyomdai termékeink esetében vállaljuk azok kivitelezését profi nyomda bevonásával. Ön idejét és figyelmét a vállalkozására fordíthatja, mi lerendezzük a tervezést, nyomtatást és szállítást. Szórólap és brossúra tervezésénél mennyiségi kedvezményt nyújtunk a nyomtatáshoz. 

Csomagok a legkedveltebb szolgáltatásokra

Tapasztalataink és a sikeres vállalkozások követelményei szerint összeállítottuk a sikercsomagokat!
Megkönnyítjük a választást és még az ár is kedvezőbb.

"A Kisvállalkozások legfőbb társa"

Honlap - Üzlet - Marketing

Telefon

+36 3O 275 181O

  Elkészítve a Csináljuk+ konyhájában. 
- 2017 - -
ÁSZF | Adatvédelmi alapelvek | Sütik