Branding és Marketing

Hogyan mutassuk be termékünket? Hogyan hirdessünk hatékonyan?
Hogyan építsünk fel hosszantartó kapcsolatot a megrendelőkkel? 
Ezekre nyújt iránymutatást a branding és marketing.  

Branding

 A brand, vagyis a márka a forgalmazott termék vagy szolgáltatás lelke. Beletartozik a történet, a vásárlói asszociációk, egy jó mottó, de szintén eleme a pozícionálás vagy a termék árazása. A megrendelők ez alapján fognak emlékezni Önre és egy jó márkáért vissza is térnek.

Arculat

Az arculat a márka vagy termék külső megjelenése. Gondolhatunk az elsődleges elemekre, úgymint logó, betűtípus vagy a domináns színek, de a kis részletek adják meg az arculat igazi erejét: egy kreatív névjegykártya vagy egy jellemző szokás (pl. kézfogás szerződéskor) maradandó élményt nyújt. 

"Szexi faktor"

Másnéven az egyedi terméktulajdonság. Ebből származik a piaci előny, a megrendelő számára ez a tulajdonság vonzó, ösztökéli a választásra. Lehet az ár, promóciók, kiváló minőség, de akár az ingyenes szállítás vagy a honlapon feltültetett árlista is. Meghatározása egy összetett elemzési feladat. 

Arculati Kézikönyv

Az Arculati Kézikönyv útmutatóként szolgál a vállalkozás pontos megjelenítéséhez. Tartalmazza az arculati és branding elemeket, így jelentősen egyszerűsíti a tervezési és marketinegs feladatokat, valamint az új munkatársak vagy befektetők számára koherens képet mutat. 

Marketingstratégia

A marketingstratégia egy komplex elemzés és javaslati csomag, amely figyelembe veszi a versenytársakat, a piaci lehetőségeket, és a vállalkozás számára kitűzött célokat, majd azok elérése érdekében egy középtávú, részletesen kidolgozott stratégiát fogalmaz meg. 

Kulcsszókutatás

A modern marketingben a kulcsszavak meghatározása elemi fontosságú. Az online hirdetések sikere valamint a keresőmarketing eredményessége a jól megválasztott kulcsszavaktól függ. Megfelelő felhasználásukkal növelhető a forgalom és csökkenthetők a marketingkiadások. 

Márkaesszencia

A márkaesszencia a mottóhoz hasonló, az eladásra szánt szolgáltatás vagy termék rövid, gyakran pár szavas jellemzése. Célja, hogy a vásárló akár már pár szóból is emlékezzen a termékre és rögtön asszociáljon a márka erősségeire. Ilyen például a Red Bull – Szárnyakat ad”

Online hirdetés

A leggyakoribb online hirdetések az AdWords és a Facebook Ads rendszerét használják. Előnyük, hogy célirányosan, a pozícionálás során meghatározott csoportot érik el, valamint a hagyományos hirdetési formákkal ellentétben sokkal gazdaságosabb, hiszen csak a releváns kattintás alapján kell fizetni.

Csomagok a legkedveltebb szolgáltatásokra

Tapasztalataink és a sikeres vállalkozások követelményei szerint összeállítottuk a sikercsomagokat!
Megkönnyítjük a választást és még az ár is kedvezőbb.

"A Kisvállalkozások legfőbb társa"

Honlap - Üzlet - Marketing

Telefon

+36 3O 275 181O

  Elkészítve a Csináljuk+ konyhájában. 
- 2017 - -
ÁSZF | Adatvédelmi alapelvek | Sütik